Follower

Khamis, 31 Mac 2011

if u know i'm not sweet talker =='

'Entry hari nie,cek tulis dalam loghat utara.bukan apa ,saja nk sembang utara.bosan asyik ckap kelate or johor nie,Alam-alam dah sembang utara nie,cek ada story nk cita kat angpa semuo.malas nk kecoh,tpi skadar pemanis mulut (maaf kalau tersalalah pengunaan bahasa)^^,..apa yag angpa rasa bila tujuan angpa hendak buat baik tapi disalah erti?.huhu..cek sbenarnya malas nk kecoh2 pasal cita remeh,tapi dah alam-alam duk ursha blog nie,baik go on je la apa yang tersurat dan tersirat di kepala nie.ini crita cek xnak aipkan sapa cuma skadar bagi dia paham dan mengerti.Cek sbnarnya saja nk buat dia cuak degan prangai cek,bukan bermakna cek nak hina,maki dia,orang yang cek sendiri pun belum kanai hati budi.

i'm not sweet talker!if u hate me just go on ;)


cek hanya nak dia faham yang cek bukan sweet talker tu je..cek layan kawan-kawan cek semua sama.xda la nak sampai maki hina,apa jadah,cuma kadang-kadang cek nie kasaq pun hanya melawak,almaklumlah cek kan gelong sat,sat ok.huhu..ditambah pula ego cek yang cekang nie.cek pun manusia biasa,macm angpa semua,selalu buat salah.tapi cek xpanah nak slahkan angpa,sabab tuhan cipta manusia nie ada je kelebihan dan keburukan masing2 hehe..ok la cek pun cemuih nak taip pnjang2 tu sebab cek malas.kepada si capital A tu,klau anda membaca,cek sampaikan salam ya.sblum berudur (cek nak buh pantun 2 kerat )

saya banyak minum susu supaya (happy)
dan bnyak makan cokelat ketika (happy)

'hanya happy ja yang cek tau ;)'

Template by:

Free Blog Templates