Follower

Isnin, 31 Januari 2011

DOUBLE 7; TUJUH PETALA LANGIT 7 PETALA BUMI.

what double 7seven?

'30 juzuk al quran jadi pertunjuk,

'36 daerah bukti kekuasaan,

'7 petala langit 7 petala bumi,

'jadi saksi merah kenderaan ku.

Isnin, 24 Januari 2011

brother stylo 'n' buah mangga!

'TEMU RAMAH' DENGAN ABANG BUAH MANGGA;
acab      : "Bang, berapa harga mangga sekilo?"

Peniaga : "RM7!"


acab      : "Amboi, mahal sangat... RM5 sudah la!?"


Peniaga  : "Tak boleh bro, harganya dah cukup murah tu!"


acab       : "Kalau tak manis, macam mana bang?"


Peniaga  : "Kalau tak manis, tak payah bayar!"



acab      : "Kalau macam tu, bagi saya yang tak manis 10 kilo!"

Peniaga : "#$%@%&%????...



sembang nak stylo,aku xckp pun bro2,part2 yg xlay blah tu!






Sabtu, 22 Januari 2011

don't break me myheart


Sesuatu dah buat aku rasa down. Bukan pasal study lorh. Ada la, mana boleh bagitau… Dah kata misteri, kena rahsiakan la. Hehe.
Sesuatu tu bukan satu, tapi banyak jugak la. Dan sesuatu tu buat aku berfikir, egokah aku? Sehingga nafas yang aku hela pada saat aku tulis post ni, ada 2-3 orang pernah cakap aku ego. Huh? Dan orang-orang tu ialah orang yang pernah dan sedang rapat dengan aku.
Bila fikir-fikir, ego tu apa ye? Keengganan untuk mengakui / menunjukkan / membuktikan sesuatu tentang diri? Ye kot.
Bila fikir-fikir lagi, kalau betul la aku ego, tang mana yang aku ego ye? Ayoyo… Rumit.
Jadi, aku buat kesimpulan sendiri:
1. Aku dipandang ego sebab aku kadang-kadang payah nak pamerkan kasih sayang aku pada orang sekeliling. Kiranya, orang yang rasa aku ego tu ialah orang yang jadi mangsa kekurangan kasih sayang aku la kan? Kah3. Macam tu ke? Aku minta maaf sangat-sangat kepada sesiapa yang terlibat. Tapi kan, baru semalam rasanya aku ucapkan “I Love You” kat MAK. Kan MAK, ? Dengan ABAH pun pernah. Yeah!
2. Aku dipandang ego sebab aku nak sembunyikan kelemahan. Haa… Jangan kata aku je, korang pun mesti buat kan? Ops! Jadi, sikap ni kena buang jauh2 sebab kita mesti mengakui kelemahan diri dan berusaha untuk membaiki diri. Barulah kita boleh berjaya dunia dan akhirat. (Optimis gila ayat tapi betullah, kan?)
Itu je yang aku boleh jana-minda setakat ni. Tak mahu fikir banyak sangat. Terbazir pula sel-sel otak aku nak fikir semua ni sebab Isnin ni dah nak examexam last tau. Buku pun dah bosan tengok aku. Eh, betul ke? Hahahahaha…

Jumaat, 7 Januari 2011

Check out my magazine!

Check out my magazine!

◈☻◈☻◈☻◈☻◈☻◈☻◈☻◈☻◈☻◈☻◈☻◈☻◈ ░█░░░█░█░▄▀░█▀▀░░░░▀█▀░█░█░█░▄▀▀░ ░█░░░█░█▀░░░█▀░░▄▄░░█░░█▀█░█░░▀▄░ ░█▄▄░█░█░▀▄░█▄▄░░░░░█░░█░█░█░▄▄▀░ ◈☻◈☻◈☻◈☻◈☻◈☻◈☻◈☻◈☻◈☻◈☻◈☻◈

Rabu, 5 Januari 2011

ZENTA 60'S VINTAGE JAPANESE BASS GUITAR SHORT SCALE NR


 Zenta sixties vintage solid short scale (76cm) Telecaster bass guitar, made in Japan. In very good condition and full and proper working order.
A relatively small and light bass guitar typical of those made in the far east during the 60's/70's. The guitar is based on the Telecaster shape and style and is complete and original and even has the tailpiece cover. The neck is fairly straight with just a dip of about 2mm with no wear to the frets (or any evidence of honing etc.) and none to the rosewood fingerboard, the profile is comfortable and the action is good (44mm nut)
The body is in very good condition for its age though inevitably there are some knocks and dings to the edges but nothing unsightly, all the electrics work properly and smoothly and it has a punchy authentic sixties 'beat' sound with s good range of tone.


Selasa, 4 Januari 2011

A.C.A.B n Cousin

when i was with him sakit mentel aku semankin bertambah.

Template by:

Free Blog Templates